Treceți la conținutul principal

5 lucruri pe care nu le stie nimeni despre mine

  Salutare! Pentru astazi m-am gandit sa fac o postare scurta in care sa va spun cateva lucruri care ori nu le stie nimeni, ori sunt cunoscute de foarte putine persoane.


- mi-e atat de urat de spal vase incat as da cu aspiratorul toata casa, numai sa nu ma pui sa spal o farfurie. N-am stiut pana de curand, dar l-am mostenit pe taica-miu, care prefera sa manance pe hartie numai sa nu spele vreun vas :)). Acuma nu va ganditi ca nu spal ce folosesc, ba pot spune ca in ultimul an am spalat o gramada, dar mi se intampla sa mananc pe farfurii de unica folosinta. Da, sunt plina de calitati.

- uneori dau flacara la maxim sub ibric. Logic, se incalzeste la maxim si coada, dar mie mi-e lene sa iau manusa de bucatarie, asa ca imi trag maneca hanoracului pe palma si il ridic asa :)). Mi-am distrus un pulover care avea material sintetic, aproape ca s-a topit!

- am o placere nebuna sa pun masina la spalat, sa adaug detergent, Calgon, balsam si sa simt mirosul de haine prospat spalate, dar URASC sa intind rufele pe sarma. Cred ca mai degraba spal o farfurie.

- mi se pare o bataie prea mare de cap sa fac baie. Pana pornesc, spal cada, ma bag, astept sa se umple, apoi ies, spal cada iar... Ma duc la dus si-am terminat discutia intr-o perioada de timp muuult mai scurta.

- imi place mult seria The Fast and the Furious si preferatul meu e al optulea, mi s-a parut GENIAL. De abia astept sa vina 2020 si sa vad continuarea :)).

  Gata, acum stiti o parte dintre secretele mele cele mai intunecate :)).


Kissez!

Comentarii

  1. Mie imi este groza de calcat rufe mai ales lenjerie de pat. Din acest motiv prefer lenjeriile creponate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. exact asa am facut si eu, doar ca acum gasesc lenjerie creponata fooarte greu...

      Ștergere
  2. La astea suntem pe dus. :)) Deși nu-mi place să spăl vase mari sau foarte unsuroase, să spăl farfurii, castronașe, căni sau tacâmuri n-am probleme, chiar mă relaxează oarecum, profit de moment să îmi fac ordine în gânduri sau să visez. N-am nicio plăcere să pun mașina la spălat, dar nici să întind rufele.
    Eu ador să zac în baie, de fapt aproape în fiecare seară fac baie.
    În ce privește filmul... exact ultimul mi s-a părut cel mai slab. :)) Cel mai mult mi-au plăcut primele părți.
    Doar cu flacăra la maxim ne mai potrivim, deși eu folosesc totuși o cârpă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te provoc sa ne zici si tu cinci lucruri nebanuite despre tine! :)) poate ma regasesc eu in ele!

      Ștergere
  3. Fast and furious e prea misto! Ca sa scapi de spalat farfurii pot sa pui peste farfurie o bucata de folie alimentara (din aceea care se foloseste cand incalzesti ceva la microunde) si de asemenea infasori si lingura in folie. astfel poti manca cereale fara sa speli vase. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe ultimul l-am vazut de trei ori deja :)).

      :)))))))) foarte tare!

      Ștergere
  4. Si eu fac exact la fel cu tot, dar absolut tot ce pun pe aragaz. :))))
    Si da, detest sa intind haine dar... n-avem ce sa facem, din pacate. :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Spal toate vasele si sunt chiar zen pana cand ma stropesc sau imi ajunge apa pe la coate, asta ma irita, altfel ma joc inchizand ochii sau spaland pe intuneric. :)))
    La calcat camasile imi pun capac, cu atat mai mult cu cat le-am cumparat cu specificatia "usor de calcat". In general nu imi displace vreo sarcina casnica insa am piticii mei care vor sa faca doar intr-o anumita maniera si ii mai scap din lant si terorizez si bietul sot. :D

    mihaela pojogu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu sunt casnica, recunosc deschis si n-am avut vreo inclinatie niciodata cu adevarat :)).

      dar cu aspiratorul iti place sa dai? ca eu asta fac fara sa simt o greutate imensa pe umeri :)))

      Ștergere
    2. Da, cu toate ca o las ca sarcina omului meu si intr-o zi cu multe pe cap m-ar durea spatele. Incerc sa evit asta impartind sarcinile.

      Ștergere
    3. esti buna la casa omului :))).

      Ștergere
  6. �� mie nu imi place ca șterg praful, mi-e frică de mor de păianjeni, daca gasesc unul prin casa îl visez toată noaptea

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla