Treceți la conținutul principal

Q&A: voi ati intrebat, eu raspund

  Hey! Am fost absenta cateva zile pentru ca am plecat putin la mare. N-o sa scriu o postare speciala despre vacanta fiindca am fost in aceeasi locatie ca si anul trecut, Eforie Nord, unele lucruri au fost ok, altele mai putin ok, in mare postarea de anul trecut ramane valabila si-o gasiti la categorie excursii. Doar atat pot spune: am fost plecata prea putin, as mai fi vrut sa stau vreo doua saptamani :)).


  Buuuun, asta a fost cu lipsa mea, acum sa trecem la blogging ;). In cadrul celui mai recent concurs pe care l-am avut pe pagina de Facebook, v-am provocat sa-mi puneti intrebari iar astazi selectez cateva din ele si incerc sa satisfac curizozitatile. Din pacate nu sunt dermatolog asa ca recomandarile in ceea ce priveste tenul raman in grija altcuiva, eu sunt doar un blogger care scrie des despre produse cosmetice si experienta mea cu ele. Iar in ce priveste parul, nu stiu retete minune impotriva caderii lui, pot doar sa va sugerez sa va schimbati samponul, balsamul si sa nu folositi prea multe produse de styling doar pentru ca asta e modalitatea mea de ingrijire a parului.



 Vreau sa te intreb care sunt lucrurile care iti aduc tie fericire in fiecare zi si care sunt piesele Depeche Mode pe care le asociezi cu fiecare dintre aceste momente.

  Sunt genul de om care gaseste placerea in lucruri mici: ma bucur daca mananc ceva bun, daca ascult muzica, daca vad o pisica simpatica, daca-mi cumpar ceva, daca ma duc intr-un loc frumos, daca citesc o carte care-mi place. Bineinteles ca am uneori zile in care aceste mici trucuri sunt insuficiente si devin pesimista, dar in general apreciez lucrurile mici. Cat despre Depeche Mode, ei erau la un moment dat denumiti Depressed Mode, asa ca nu-i neparat vorba de fericire: Scum  ascult dupa ce m-a enervat cineva sau ceva si simt ca sunt pe cale sa-mi treaca :))). Only when I lose myself cand simt ca am o stare deep, meditativa si Enjoy the Silence cand vreau sa ma incurajez :), dar nu numai.


O rubrica pentru noi,cele trecute de 40 de ani,pe cand?

:)) Doar dupa ce implinesc eu 40 de ani, scriu doar din experienta personala, asa ca habar n-am cum sa abordez subiectul acesta, adevarul e ca folosesc tot felul de creme care sunt destinate unui ten mai matur decat am eu, deci ceva articole sunt pe blog.


Poti sa ne spui ce hobby-uri ai si ce-ti place cel mai mult sa faci ? 

Sa ascult DM, sa calatoresc, sa citesc, sa miros parfumuri si sa le si cumpar daca se poate, sa ies mult in natura si imi place si la shopping :).


 As vrea sa stiu care este parerea ta despre anticearcan si care este produsul cel mai eficient pe care-l stii.

 Nu-l folosesc intotdeauna si nu am cearcane mari de la mama natura, iar cel mai bun anticearcan mi s-a parut The One Illuskin de la Oriflame. 


Cum reusesti să le faci pe toate... Impărtaseste cu noi din experienta ta de organizare eficienta.

Ideea e ca daca te apuci de ceva, sa ramai concentrat. Nu sunt exemplul potrivit in ceea ce priveste organizarea si ambitia, desi am momentele mele. Daca te apuci cu lehamite, nimic n-o sa curga, daca reusesti sa te motivezi totul o sa devina simplu. Asta e o lectie pe care am invatat-o cam greu. In plus, o agenda e imperios necesara, as muri fara sa-mi notez ce am de facut, mai ales legat de blogging.


  Ce preferi intr-o zi ploioasa de vara: sa te plimbi prin ploaie, sa scrii un articol pentru noi sau sa-ti aplici o masca si sa te relaxezi sub dus? 

 Asta depinde foarte mult de starea pe care o am in momentul respectiv, toate trei suna bine :). 


Care sunt cele trei produse cosmetice de care nu te poți despărți orice ar fi și oricât ai fi de grăbită? 

 Fondul de ten, putin blush si parfum :).  


Unde ai petrecut cea mai frumoasa vacanta? Si ce destinatii de vacanta ne recomanzi

 Praga mi-a placut extrem de mult. Si Paralia Katerini, contrar parerilor care spun ca e cam ca la talcioc :)).  


Ai recomandat vreodată ceva si nu ti-ai spus in totalitate parerea despre acel ceva?

 Sunt cunoscuta drept un blogger care isi spune parerea mai putin buna si in colaborari, fie ele legate de carti sau cosmetice. Exista o diferenta atunci cand scriu despre un produs primit la testare care nu-mi place si unul pe care il cumpar eu si nu-mi prieste si, spre deosebire de altii, imi asum aceasta diferenta si probabil cine ma citeste constant o simte: daca scriu despre un produs primit, nu folosesc cuvinte asa de dure, ma exprim puuutin mai elegant pentru ca imi respect colaboratorii si oamenii chiar nu-s de vina ca mie nu mi se potriveste produsul X sau Y. Nota finala o dau, insa, in acelasi mod. Chiar pot spune ca am pierdut colaborari pentru ca nu am putut sa mint :)). Dar am castigat cititori cu stilul meu.


 Unde ai vrea sa calatoresti daca ar fi posibil? 

Spania este obsesia mea momentan. Imi doresc sa ajung la Berlin si n-as zice pas catre SUA. 


Ai animale de companie? 

Nu mai am si regret asta. Tot tanjesc la o pisica. 


Care a fost cel mai fericit și încărcat de emoție moment din viața ta până în acest moment?

Asta e o intamplare care ma pune in dificultate. Au fost tot felul de momente, dar dupa ce au trecut, mare parte s-au estompat, altele si-au pierdut amintirea. Imi vine acum in minte ca sfarsitul liceului a fost foarte emotionant atunci, acum nu prea ma mai misca intamplarea :)). Din contra, daca as putea sa ma intorc in trecut, as schimba muuuulte. Dar atunci am fost foarte emotionata. Nu si fericita :)).


Ce faci seara înainte de culcare?

Sincer? Gandesc prea mult :)). Si am avut parte de multe insomnii din aceasta cauza.  


Care ar fi solutia pentru a evita stresul?

No, asta as vrea sa stiu si eu :)). Nu stiu daca exista remediu, eventual gasirea echilibrului interior,o adevarata aventura in opinia mea.


Daca ai pleca pe o insula pustie, ce produse ai lua cu tine? Maxim 5 .

O carte, o trusa de prim ajutor, o oglinda, ochelarii de soare, poate si pe aia de vedere ca incap intr-un toc si un cort :)). Asta mi-a venit in cap.


Cum reacționezi la critici?

Le ignor cu desavarsire, spre disperararea celor care le emit :)).


 Ce este acel ceva pe care il detii, la care toti ceilalti tanjesc?

Blogul? :)) Chiar nu stiu ce am eu si n-au altii, pe principiul: ce are ea si nu am eu? :))


 Care este parfumul tau preferat?

Asta se schimba des, dar imi plac mult Omnia de la Bvlgari :). 



E greu sa rezisti pe piata blogerilor?

Destul de greu. Numarul cititorilor creste greu si ei te parasesc la prima bataie de vant daca ceva nu le place. Adevarul e cam incomod, dar asta e si asa e situatia peste tot. Norocul meu ca vin altii in schimb :)). Oricum, oamenii constanti sunt putini comparativ cu statisticile si de obicei nu comenteaza.



Unde iti place mai mult,la munte sau la mare?

Ambele locuri imi plac, dar in ultimul deceniu marea bate la scor. Ador sa ma labartez la soare :)).



Cum scăpam de păduchi? subiect tabu 
 
:)) N-am avut niciodata paduchi, asa ca nu stiu. 



Cum te comporti cu oamenii care te dezamagesc?

Acum cativa ani ii indepartam pe toti fara mila, acum imi dau seama ca nu-i nimeni perfect. In general, ma fac ca nu observ, dar daca se intampla constant, persoana respectiva imi iese de la suflet iremediabil.  



De ce nu doresti sa-ti dezvalui chipul?

 Am pornit blogul acesta ca un hobby si a ajuns aproape full-time job. La inceput ziceam ca o sa ma arat dupa ce voi fi cat de cat cunoscuta, mai apoi mi-am dat seama ca fiecare isi inchipuie ca sunt cumva si poate e mai bine asa, cu ceva mister. Pe de alta parte, nu ca mi-ar fi rusine cu ce debitez eu aici, dar n-am niciun chef sa stie anumite persoane din viata reala ca sunt si blogger si sa urmareasca ce fac eu :)). Cred ca as face publice poze cu mine doar in cazul unei campanii cu un mesaj puternic, dar la cat sunt eu de schimbatoare, as putea pune o poza cu mine in cel mai banal articol, cand nimeni nu se asteapta :)).



Care a fost cel mai frumos loc din Romania pe care l-ai vizitat/vazut?

Sunt foarte multe locuri frumoase, dar am fost fascinata de zona Orsovei, unde as vrea sa ma intorc pe indelete.  


Daca ai putea avea un singur produs cosmetic, care ar fi acesta?

Fondul de ten, clar :).  


  Cam asta a fost! Am incercat sa iau intrebari cam din toate domeniile, sa acopar cam tot, daca am omis pe careva, imi cer scuze, dar chiar am scris o gramada la postarea aceasta :). O sa mai fac un concurs de genul acesta, asa ca puteti sa va pregatiti de pe acum intrebarile.




Kissez! 

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader