Treceți la conținutul principal

Ce-am mai primit/cumparat :)

   Hello! Saptamana trecuta am fost cuminte de tot, nu mi-am cumparat decat un deo C-thru (12,5 lei). Nu mi-a venit sa cred ce parfum delicat, floral si placut are. Nu ma astept la prea multe la capitolul protectie, dar nu i-am putut rezista. Mi-am mai cumparat o pereche de ochelari aviator, dar pozele au iesit atat de rau si cu mine oglindita in lentile de parca eram un zombie, asa ca am preferat sa nu le arat :)). La capitolul cadouri, am bifat un parfumel foarte interesant, pe care altfel nu cred ca l-as fi remarcat foarte curand: Shine de la Heidi Klum. De fapt e apa de toaleta, dar dupa ce am testat-o mi se pare ca persista destul de bine, dupa ce o mai studiez ii voi face si review. Cert e ca stau tot timpul cu nasul langa sticluta, cred ca o s-o transform in preferata mea. Oricum, a picat la fix, pentru ca aveam senzatia ca nu stau prea bine la numarul parfumurilor, aveam doar vreo 3-4. In rest, duminica am facut o comanda la Miniprix si chiar inainte am primit confirmarea, asa ca pe joi banuiesc ca am pachetul ;).




  Voi ce-ati mai cumparat in ultima vreme?



Kissez!





Comentarii

  1. ma inarmasem acum cu rabdare, credeam ca s mai multe, madam.
    pai ce haul e asta, de 2 produse? :P
    ia sa te plimbi mai mult :)
    pup ya

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))))) lasa-ma! ca am stricat la bani in ultima perioada si mai urmeaza.. nu mai raman pentru shopping :)

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. l-am primit, asa ca nu stiu, banuiesc totusi ca e din Belgia.

      Ștergere
  3. Destul de multe am cumparat dar le-am cam raspandit prin casa...poate le strang sa le fac o poza..

    vai de cand nu am mai folosit C-tru..cred ca o sa imi iau si eu unul..prea imi aminteste de adolescenta! In ceea ce privesc parfumurile eu vreau sa scap cat mai repede de ele( am vreo 10) toate incepute dar consumate f putin dar nu prea le mai folosesc...de U by Ungaro si de Tomorrow(ala verde) desi imi plac nu m-am mai atins de secole..Acum sunt inebunita dupa So elixir( doar pe acesta in folosesc)..acum astept si moment de B... sa vad daca va fii pe placul meu! Te-am pupat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca o sa-ti placa si Moment de B, mie mi-a placut. Fa un schimb cu prietenele ;)

      Ștergere
  4. am mirosit si eu Shine de la Heidi Klum si mi se pare foarte fain. Si pe pielea mea a rezistat cateva ore bune, chiar daca e edt.
    Sa il porti cu drag :)

    RăspundețiȘtergere
  5. ce haoiasa a fost Meg :D
    eu parfumuri am doar doua(si unul care il folosesc cu sotz), alte doua le-am maritat caci nu le mai foloseam.. nu-mi plac sa devin uitate :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai Meg a dat spargere in weekend si dorea sa ma alatur :))))

      Ștergere
  6. Eu mi-am luat 2 oje Flormar ca sa reusesc sa-mi pun pofta-n cui un timp. Si am primit o comanda YR cu parfumul Comme une Evidence cadou. Nu prea ma incanta, cred ca cineva din anturajul meu l-a purtat non stop o vreme si am apucat sa ma satur si eu de el. :))
    Sunt curioasa cum miroase parfumul tau, pacat ca nu-l pot simti din poza. Poate inventeaza si astia calculatoare mai performante, sa-mi fac damblaua. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi face review-ul si poate asa voi reusi sa transmit prin cuvinte. Mi-ar placea si mie sa am pc cu o asfel de functie, mai ales ca eu imi bag nasul in aproape orice: nici macar nu mananc pana nu miros :))

      Ștergere
  7. Si eu vreau sa-mi cumpar ochelari aviator dar pana ajung eu sa-i iau cred ca se demodeaza :))))))
    Parfumul pare dragutz din descrieraea ta, asteptam review ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu de 2 ani vreau sa-mi iau, dar credeam ca vor iesi din moda. acum ma astept sa se intample :))

      Ștergere
  8. am fost destul de cumintica de la ultima comanda Avon ... si nu mi-am mai luat nimic... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ei, bine ca mi-ai amintit, mai am si o comanda mica de la Avon, care trebuie sa vina zilele astea :)

      Ștergere
  9. A, C-thru, un alt spray pe care il admiram la mama :)) Eu nu prea suport sa am mai multe parfumuri incepute in acelasi timp, maxim 2. Am o obsesie in general cu chestia asta: termin ceva, apoi incep altceva nou. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa eram si eu, chiar in urma cu vreo 2 ani, aveam numai un parfum, maxim doua. intre timp, mi-am dat seama ca ma satur foarte repede de mirosuri, asa ca dupa ce treceam usor de jumatate, incepeam sa-l pulverizez in casa, ca sa se termine odata... si atunci am ajuns la concluzia ca dupa o vreme mi se facea dor si parfumul era irosit de mult. oricum, eu sunt fana sticlutelor mici, asa ca acelea oricum se termina foarte repede.

      Ștergere
  10. E bine ca numai 2 produse , e de foarte bine.
    Economie :)
    Pupicei

    RăspundețiȘtergere
  11. hmm ma tenteaza Shine de la Heidi Klum,nu l-am testat eu am peste 10 parfumuri si mai vreau :)) am inceput sa ma plictisesc repede de mirosuri doar de alea scumpe nu ma plictisesc asa repede insa nu prea ma incanta sa dau un salar pe un parfum:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu prefer parfumurile scumpe, au mirosul acela plin, nu miros a apa si spirt. acum ceva vreme mi-am propus sa nu-mi mai iau decat parfumuri "de firma" si, ca un facut, de atunci tot am onoarea sa primesc sau sa-mi cumpar parfumuri ieftinele.

      Ștergere
  12. Asteptam review la parfum! :*Cred ca sprayul miroase bine, de multa vreme nu am mai folosit deodorant spray desi toata adolescenta mea numai asta am folosit:)) mi-e dor de rexona teen spirit si de BU trendy:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Cel negru imi place mie foarte mult de la C-thru.
    Ce note are parfumul Shine....damn curios :P
    Astept sa vedem lucrusoarele de la Mini :)
    Te-am nominalizat pt un tag http://irihoneysland.blogspot.ro/2012/08/tag-post.html

    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla