Treceți la conținutul principal

Shopping DM & Real

    Hey! Asa cum va spuneam, astazi postez ultimele achizitii. Intai de toate va anunt ca am ajuns sa am doar 3 geluri de dus, dintre care unul e pe sfarsite. Drept urmare, prima data am intrat in DM :D. Am cumparat un nou gel de dus (6 lei), care miroase adorabil. In plus, am reusit sa strecor in cos si lotiunea cu cocos de care va spuneam inca de la primul meu concurs cat mi-o doresc si culmea, n-am reusit s-o cumpar, desi e ieftina (7 lei). Ultimul produs, lotiunea de corp cu mango de la Garnier a fost ultima pe raft pentru ca avea o reducere semnificativa: a costat doar 11 lei pentru 400 de ml. Ma bucur mult ca am reusit sa cumpar lotiunile, mai ales ca sunt pe lista mea de foarte mult timp. Deocamdata am interdictie la ele pana reusesc sa termin ce mai am prin casa :)


Apoi am plecat in Real, dupa un gel de dus Tesori d'Oriente de care am devenit obsedata de vreo 2-3 saptamani. Desi erau si in DM, am preferat Realul pentru ca diferenta de pret e destul de maricica: 19 vs 14 lei. Insa cum nimic nu-i pe gratis, mi-am platit cu nervi diferenta de 5 lei. Cand am ajuns la standul dedicat, observ gelurile de dus intr-o mare dezordine. Cand ma uit mai de aproape, vad ca toate erau curse, lipicioase si intr-o harababura de nedescris. M-am uns pe toata mana dreapta incercand sa gasesc un recipient ok. Pana la urma am gasit in fundul raftului. Nu stiu a cui e vina: a cumparatorului tembel care deschide recipientul si nu stie sa-l inchida la loc, al angajatilor care stau si freaca menta la cativa metri departare sau a ambelor tabere??? Cred ca data viitoare voi lua din DM, macar acolo stateau toate frumos. Trecand acum la gelul de dus in sine pot sa va spun ca miroase foarte frumos, este persistent si ambalajul are un mare plus de la mine, fiind original de-a dreptul.


  Cum nu pot intra in Real fara sa iau toate prostioarele, m-am gandit sa va arat ce am mai luat si din domeniul non-frumusete (exceptand bineinteles caserola de pipote+inimi de pui).

   In sfarsit am gasit "noile" Ciocco Latte de la Dr. Oetker. Am luat din fiecare sortiment cate una si probabil o sa le dedic si o postare. Doream sa le incerc de mult, insa nu le gaseam nicicum. Voi le-ati incercat? Costa doar 79 de bani.



Apoi am gasit wafe de pus deasupra canii cu ceai/cafea. Poate va aduceti aminte ca am postat asa ceva si la cumparaturile din Lidl. Acesta este, bineinteles, alt sortiment, sunt curioasa daca sunt mai bune sau nu. Costa 1,89.


  Din nou e oferta la carti. Nu-mi prea plac cartile politiste, insa aceasta colectie a autorilor nordici mi se pare foarte ok. Am ratat-o cand a fost la ziar, asa ca daca gasesc acum, cumpar. Desi preturile sunt diferite de la raft la casa (lucru des intalnit in Real), au costat doar 5,39 fiecare.


Si la final, pentru mica nostalgica din mine, am cumparat si cativa "aricei" Eti puf :))















Kissez!

Comentarii

  1. OMG..."aricei" cumparam f des in perioada in care o prietena lucra intr-o cafenea in real, ne luam cate 2 d-astia si ne rasfatam cu ei la cafea

    Aetana care lucreaza acum la butoane

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le folosesti cu placere pe toate! Tesori d'Oriente arata superb!
    Sa ne spui daca lotiunea de la Garnier hidrateaza bine. Am fost si eu tentata de multe ori de ea, dar am renuntat deoarece am crezut ca nu prea hidrateaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. una din lotiunile mele favorite din toate timpurile este garnier rosie. asa ca am mari asteptari de la aceasta, mai ales ca promite mai multa hidratare.

      Ștergere
    2. Buna :) Scuza-ma de reply, dar nu merge sa las las un comentariu normal, imi tot dispare :D Ma bucur ca ai reusit sa-ti iei si tu lotiunea cu cocos, eu mai am jumatate din ea .. :) Am si eu lotiunea de la Garnier, in varianta de 250 ml si mi se pare foarte buna, imi place tot la ea, inclusiv ambalajul . Ciocolata nu m-a prea incantat, se face ca un iaurt cand se raceste putin, dar fiecare cum si ce ii place :) Te pup .

      Ștergere
    3. salut! dupa ce mi-ai laudat tu lotiunea, mi-a fost si mai greu sa ma abtin.

      Ciocolata am ars-o ieri,asa ca nu stiu deocamdata daca-mi place sau nu :)) am suferit!!!

      Ștergere
  3. Si eu sunt fana Eti puff!!!! Ador acesti aricei dulci si pufosi! Sa stii ca am cumparat biscuitii cu unt din Lidl. Sunt foarte buni!

    Ce bine arata sortimentele de Cioco Latte, trebuie sa le incerc! Si biscuitii ceia cu caramel...iam-iam!


    Gelurile de dus Tesori erau desfacute si in DM unde le-am mirosit eu prima data :( Dar au un miros asa de frumos si de persistent! Nu am intalnit pana acum o asa persistenta a parfumului unui gel de dus!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii doar ca avem gusturi asemanatoare :) dupa ce am vazut si gelul tau, fiara din mine s-a napustit pe rafturi :)))))

      Ștergere
  4. Ciocolata calda e din aceea care se face mai groasa cand se raceste? Asa pare din poza de pe ambalaj. De cand caut genul asta de ciocolata calda...
    Uof si de cand zic si eu ca o sa imi iau lotiunea cu cocos ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa stiu si eu, cum spuneam mai sus, am reusit performanta s-o ard si s-o arunc si sa-mi imput casa cu miros de arsura.

      Ștergere
  5. Tesori d'Oriente e foarte ok, am avut si eu varianta...argintiu cu rosu :)) nu mai stiu exact. Sa le folosesti cu placere! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand eram mica mancam foarte multi Eti puf..........mi/ai facut pofta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu mancam si mi se pareau extraordinari. si bonibon la fel :))

      Ștergere
  7. Sunt innebunita dupa "aricei", as manca incontinuu :)) Vreau neaparat sa incerc Cioco Latte :X:X arata super bine, sper sa fie si bune :D Doamne, wafe-ele sunt dementiale, mi-a cumparat mama unele simple cu caramel inautru, sunt ataaat de bune :X Sa le folosesti pe toate cu placere :*:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Trebuie sa incerc si eu mai multe produse Balea ;)) toata lumea le lauda :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa le folosesti cu placere! Eti puf cu cocos e preferata mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc. uneori iau si cu cocos, acum am avut chef de ceva colorat si plin de E-uri :))

      Ștergere
  10. Poate o sa razi,dar mie mi-ai facut pofta de o tocanita cu pipote si inimi de pui :) ,cu multa ceapa,rosii si masline...fiecare cu ce-l doare.Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar ma gandeam ca n-a observat nimeni ideea/gluma cu pipotele :))

      eu voi face pilaf maine.

      Ștergere
  11. Mereu cand vad pe undeva geluri de dus Tesori d'Oriente, ma gandesc cu nostalgie la prima mea postare de acum doi ani, cand am scris despre unul din ele..:P
    Asa ca mi-e cu atat mai drag. Pe vremea aia se gaseau doar in anumite farmacii. Ce le-am mai cautat...

    Trebuie sa caut si eu sortimentul asta de ciocolata, am auzit ca ar fi densa si buna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, inainte se gaseau rar si erau mai scumpe. Ma bucur ca ti-am amintit lucruri frumoase :)

      Ștergere
  12. Ce de cumparaturi :) sa le folosesti cu drag.
    Voi cumpara si eu Cioco Latte.

    :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi! sa-ti cumperi, dar sa fii atenta sa nu arzi ibrice, ca mine :))

      Ștergere
  13. wow,ce de bunatati avem noi aici!!!''ariceii''imi plac foarte mult,mai ales si cei cu ciocolata,stii?lotiunea cu cocos ma tenteaza si mare mi-ar fii mirarea daca nu mi-as achizitiona-o si eu!Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ii stiu, am mancat de zeci de ori :) lotiunea e ieftinuta si miroase fff bine.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla